1. Головна
    1. Послуги
    2. Інше
      1. магія пасторів для творення чудес + 27606842758, Великобританія, США, Свазіленд
магія пасторів для творення чудес + 27606842758, Великобританія, США, Свазіленд

Номер оголошення 564455

Опис

ЧИ ВИ ПАСТОР ТА ЦІЛЬ ЗНАЧИТЕЛЬ ШУКАЄТЕ СПЕЦІАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ? +27606842758 УВАГА: шановні пастори та релігійні лідери, це кільце, яке сьогодні перетворило життя багатьох міністерств та пасторів. Це допомогло багатьом пасторам стати відомими, а церкви зібрати багато послідовників і не лише послідовників, а й таких важливих людей, як урядовці та великі політичні лідери сьогодні, багато синагог та церков сьогодні творять чудеса та чудеса, лікуючи хворих за допомогою цього кільця . Кільце також надає Цілющі Сили всіляким хворобам і хворобам, позбавлення від демонічних маніпуляцій, чудес і підняття зверху. Це дає можливість кожному слову Вашої проповіді зворушити серця людей, тим самим надаючи Вам потужну магнетичну особистість. Це дуже потужне кільце для того, щоб створити силу інтуїції та передбачити майбутнє. Дуже корисно для людини, яка займається спекуляцією або зціленням.
Пастори та цілителі у багатьох церквах Африки та Близького Сходу використовують це Кільце Ворожбитів у своїх пророкуючих роботах. Якщо у вас є це, то вам буде дуже корисно побачити теперішнє минуле та майбутнє вашої громади / клієнтів. Ви побачите те, що люди не можуть побачити. Тож для пастирів, Санґомасів, традиційних цілителів, священиків, азартних гравців та багатьох інших, хто цього потребує, ви можете ЗВ’ЯЗАТИСЯ З МАМОЮ МАДУНОЮ НА +27606842758 АБО НАПИСАТИ ЙОГО НА profmamamaduna123@gmail.com.

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Відгуки на оголошення Бережан та Тернопільської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Відгуки на оголошення Бережан та Тернопільської області