Продається Бізнес ФастФуд - Китайська їжа і локшина в коробочках

Номер оголошення 348080

Опис

Китайська їжа і локшина в коробочках зараз дуже популярна. Купити бізнес франшизу Woki Doki - вигідно і доступно. Франшиза це популярна форма ведення бізнесу завдяки тому що ви отримуєте відпрацьований бізнес і Вам не доведеться робити власні помилки.

Франчайзинг Woki Doki може бути в будь-якому форматі - служба доставки їжі, кафе в будинку, точка видачі, ресторан на фудкорті в торговому центрі. Fast Food дуже популярний у всьому світі і стійкий до фінансових криз. А що може бути краще фаст фуду? Це інноваційний фаст фуд, то чого ще не було, то що вже розвинене в європейських країнах і в самих просунутих містах планети - це китайська їжа і локшина в коробочках.

Woki Doki розробило полезеное меню, з низькою собівартістю, збалансоване по інгредієнти яка подобається всім: дорослим, дітям, любителям м'яса, риби і навіть вегетаріанцям! 100 % цільова аудиторія – Woki Doki меню подобається всім. Встигни купити франшизу Woki Doki і зайняти місце на безпрограшному, що динамічно розвивається на ринку фаст фуду! Woki Doki Consulting вже навчив в Україні: Севастополь, Сімферополь, Херсон, Запоріжжя, Рівне, Біла Церква, Кіровоград, Івано-Франківськ, Черкаси. В Росії: Москва, Якутія, Білогірськ, Санкт Петербург. В Казахстані: Усть Каменогорськ, Алмати, Астана. У Молдові, Вірменії, Таїланді. Ставимо фінансову мету вийти на чистий дохід від $1000 до $3000 в місяць протягом року. Для маленьких міст і мільйонників. Інвестиції у відкриття доставки від $1000 | кафе від $3000 (Обладнання, посуд, продукти перша закупівля, рекламна продукція, коробочки.) + оренда приміщення. Окупність від 6 місяців. Низька собівартість - 80 % меню складається з місцевих продуктів Вашого міста і не залежить від курсу валюти.

Підійде новачкам в громадському харчуванні і досвідченим підприємцям. Націнка 100-350% на меню - висока маржа. Навчимо готувати всіх, хто вміє смажити яєчню, Не потрібно бути кухарем.

Ірпінь, Новооскольская 2м (поряд з Форою за спортивним майданчиком)

Відчинено з 11-00 до 21-00

Тел.: +380667015473 (Viber, WhatsApp, Telegram)

Пошта: i@wokidoki.biz

Сайт: http://www.wokidoki.biz/

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Відгуки на оголошення Одеси та Одеської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Відгуки на оголошення Одеси та Одеської області