Hupharma тестостерон enanthate injectable стероїди порошок

Номер оголошення 389112

Опис

Hupharma тестостерон enanthate injectable стероїди порошок

e-mail:tammy@hupharma.com
WickrMe: Tammyzxz
У WhatsApp:15171477202

Enan випробування, enanthate тестостерону,оральні стероїди,ін'єкційні стероїди,стероїди цикли,бодібілдинг пауерліфтинг, задоволення гарантовано,анаболічні стероїди для продажу онлайн ,і дослідження хімічних речовин онлайн, купити досліджень хімічних речовин, науково-дослідні хімікати для продажу онлайн, купити анти тривоги наркотиків онлайн, анаболічні стероїди та гормон росту людини ,гормон росту людини купити онлайн

Назва продукту: enanthate тестостерону

Номер CAS: 315-37-7

Очищенность: 98%

Молекулярна формула: C26H40O3

Молекулярний вага: 400.6

Apperance: білий кристалічний порошок

Опис:

тестостерон енантат-це повільно діюча форма випуску гормону тестостерону, і стане першою великою/довгий ефір тестостерону форма використовується. тестостерон енантат-це один великий базою Эстером суміш тестостерону. це чисто синтетичний гормон тестостерону, який має ефір карбонової кислоти додані в енантат (enanthoic кислоти). сама Естер прикріплений до инкрети в 17-бета-гідроксильну групу. шляхом прикріплювати Естер enanthate, це дозволяє контролювати гормони активному тривалість і загальний час випуску. після ін'єкції тестостерону не стають активними до тих пір, поки Естер почне відділятися від гормонів. загальна відчуженість не буває все відразу, але дозволяє повільне, рівномірне вивільнення активної гормону в організмі. після ін'єкції, буде різкий сплеск тестостерону протягом перших 24-48 годин після ін'єкції. від цього гормону буде постійно розділяти і розсіювати через тіло. його строки, тестостерону енантат несе в собі напіврозпаду близько 8 днів, що дозволить за одну ін'єкцію кожні 2 тижні в терапевтичній обстановці. однак, кожні 7-10 днів виявляться набагато більш ефективними у підтримці стабільності.

Застосування:

1. тестостерон енантат є одним з найпопулярніших формі, встановленій скрізь у світі. тестостерон енантат стероїди є дуже концентрованими формами гормональне речовина, тому він може підвищити рівень в організмі дуже швидко. спортсмени приймають екзогенний, щоб збільшити м'язову силу і розмір. результати показали, що щотижневі ін'єкції гормону зменшився розмір талії і вагу тіла. використовуйте доповнення і поліпшення сексуальної функції чоловіків. обробка була врахована сейфом, як ніякий злостивості не спостерігалися під час біопсій

2. використовуючи тестостерон енантат-це дуже ефективний спосіб збільшити вироблення гормонів в організмі. крім того, це також корисно для спортсменів і культуристів, оскільки вони можуть швидко розвивати м'язову масу, щоб мати можливість проводити максимальну продуктивність.

3. тестостерон енантат краще всього підходить для будівельників і спортсменів м'язи дивлячись, щоб отримати переваги ефективності покращуючи ліки без строгих несприятливих реакцій.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Відгуки на оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Відгуки на оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим